Pluspakket echtscheiding

1. Aanvraagformulier

U verstuurt vrijblijvend online het aanvraagformulier. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging, uw convenant / ouderschapsplan en een duidelijk stappenplan.

2. Convenant invullen

Uw convenant / ouderschapsplan is al automatisch ingevuld op basis van de gegevens op het aanvraagformulier. Hierdoor bespaart u veel tijd. U vult samen het convenant en eventueel ouderschapsplan verder in en verzamelt vast de huwelijksakte en eventuele geboorteaktes van uw kinderen. Bij vragen kunt u altijd onze helpdesk bellen.

3. Bespreking

Een van onze gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten neemt uw convenant/ouderschapsplan samen met u door. De bespreking kan bij ons op kantoor plaatsvinden of met een videomeeting. Na akkoord tekent u beiden het convenant.

4. Rechtbank

Wij dienen het verzoekschrift tot echtscheiding voor u in en wikkelen de echtscheidingsprocedure voor u af bij de Rechtbank. U hoeft niet naar een zitting.

5. Inschrijving gemeente

U tekent nog eenmaal voor akkoord (dat kunt u gewoon thuis doen) en vervolgens verzorgen wij de inschrijving van uw echtscheiding bij de gemeente. Na 4 tot 5 weken bent u gescheiden.

Moet uw echtscheiding met spoed afgewikkeld worden? Neem dan contact met op voor de mogelijkheden van een spoedtraject.

U betaalt €395,- all-in per persoon. BTW en griffierecht zijn inbegrepen. U dient alleen zelf de benodigde afschriften te verzamelen (huwelijksakte en eventueel geboorteakte kinderen). Er zijn geen verborgen kosten. Heeft u recht op gefinancierde rechtsbijstand? Dan kunt u in sommige gevallen nog een korting krijgen op het tarief. Klik hier voor meer informatie.

Belangrijkste voorwaarde is dat u het samen eens bent over alle onderdelen van de echtscheiding en dat er geen relevante discussiepunten meer bestaan.

Heeft u vragen over het Pluspakket? Neem contact met ons op. Bel of mail ons gerust. Of start een chat.

Bekijk het Basispakket >>

Bekijk het Totaalpakket >>