Pakket geregistreerd partnerschap

Let op!
Dit is het stappenplan voor de beëindiging van een geregistreerd partnerschap via de gemeente. Dit traject is alleen mogelijk bij een geregistreerd partnerschap zonder minderjarige kinderen. Heeft u kinderen of wilt u toch liever uw geregistreerd partnerschap ontbinden via de rechtbank? Kies dan voor het reguliere Basispakket, Pluspakket of Totaalpakket. Kijk HIER voor meer informatie over de keuzemogelijkheden bij een geregistreerd partnerschap.

1. Aanvraagformulier

U verstuurt vrijblijvend online het aanvraagformulier. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging, uw convenant en een duidelijk stappenplan.

2. Convenant invullen

Uw convenant is al automatisch ingevuld op basis van de gegevens op het aanvraagformulier. Hierdoor bespaart u veel tijd. U vult samen het convenant verder in en vraagt vast de akte van geregistreerd partnerschap op bij de gemeente. Bij vragen kunt u altijd onze helpdesk bellen.

3. Bespreking

Een van onze gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten neemt uw convenant samen met u door. De bespreking kan bij ons op kantoor plaatsvinden of met een videomeeting. Na akkoord tekent u beiden het convenant en een beëindigingsakte. De advocaat legaliseert de beëindigingsakte.

4. Inschrijving gemeente

Vervolgens verzorgen wij de inschrijving van de beëindiging bij de gemeente. Meestal bent u binnen een week gescheiden.

U betaalt €299,- all-in per persoon. BTW is inbegrepen. U dient alleen zelf de akte geregistreerd partnerschap op te vragen bij de gemeente. Er zijn geen verborgen kosten. Heeft u recht op gefinancierde rechtsbijstand? Dan kunt u in sommige gevallen nog een korting krijgen op het tarief. Klik hier voor meer informatie.

Belangrijkste voorwaarde is dat u het samen eens bent over alle onderdelen van de scheiding en dat er geen relevante discussiepunten meer bestaan.

Heeft u vragen over het “Geregistreerd partnerschap-pakket”? Neem contact met ons op. Bel of mail ons gerust. Of start een chat.

Bekijk het Basispakket >>

Bekijk het Pluspakket >>

Bekijk het Totaalpakket >>