Over B& Familierechtadvocaten


advocaat-echtscheiding

Wie zijn wij?

Scheiden-online is een initiatief van B& Familierechtadvocaten te Utrecht, het grootste gespecialiseerde familierechtkantoor in de regio. Wij hebben een team van 3 familierechtadvocaten die worden ondersteund door juridisch en secretarieel medewerkers. Ons kantoor biedt al meer dan 17 jaar de mogelijkheid van een gemeenschappelijke echtscheiding via internet. Jaarlijks behandelen wij 500 tot 1000 gemeenschappelijke echtscheidingen. Dat onze cliënten zeer tevreden zijn over onze dienstverlening, is iets waar we trots op zijn. Lees hier wat onze cliënten zeggen over Scheiden-online.nl.

Ons kantoor behandelt daarnaast jaarlijks honderden andere zaken op het gebied van het familierecht, zoals bijvoorbeeld echtscheidingen op eenzijdig verzoek, alimentatieprocedures, omgangsregelingen, gezagsprocedures, boedelafwikkelingen, mediation, internationaal familierecht en zaken op het gebied van jeugdrecht.

Onze advocaten zijn volledig gespecialiseerd, worden voortdurend bijgeschoold op het vakgebied en het kantoor beschikt over de meestvisitekaartje advocaat actuele kennis van het familierecht. Vanwege onze specialisatie is ons kantoor bij uitstek geschikt om uw gemeenschappelijke echtscheiding voor u af te wikkelen.

Waarom kiest u ons kantoor voor uw gemeenschappelijke echtscheiding?

  • Volledig gespecialiseerd in het familierecht
  • Een duidelijk, vast en scherp tarief
  • Tevreden clienten
  • Als advocatenkantoor hebben wij een wettelijke geheimhoudingsplicht. Uw vertrouwelijke gegevens worden daardoor nooit gedeeld met anderen

Heeft u naar aanleiding van deze site nog vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wij staan u graag te woord.

Wilt u meer weten over ons kantoor?
Kijk dan op de website van B& Advocaten.