Over B& Familierechtadvocaten


advocaat-echtscheiding

Wie zijn wij?

Scheiden-online is een initiatief van B& Familierechtadvocaten te Utrecht, het grootste gespecialiseerde familierechtkantoor in de regio. Wij hebben een team van familierechtadvocaten en juridisch en secretarieel medewerkers. Ons kantoor biedt al meer dan 18 jaar de mogelijkheid van een gemeenschappelijke echtscheiding via internet. Jaarlijks behandelen wij meer dan 1000 gemeenschappelijke echtscheidingen. Dat onze cliënten zeer tevreden zijn over onze dienstverlening, is iets waar we trots op zijn. Lees hier wat onze cliënten zeggen over Scheiden-online.nl.

Ons kantoor behandelt daarnaast jaarlijks honderden andere zaken op het gebied van het familierecht, zoals bijvoorbeeld echtscheidingen op eenzijdig verzoek, alimentatieprocedures, omgangsregelingen, gezagsprocedures, boedelafwikkelingen, mediation en internationaal familierecht.

Onze advocaten zijn volledig gespecialiseerd, worden voortdurend bijgeschoold op het vakgebied en het kantoor beschikt over de meestvisitekaartje advocaat actuele kennis van het familierecht. Vanwege onze specialisatie is ons kantoor bij uitstek geschikt om uw gemeenschappelijke echtscheiding voor u af te wikkelen.

Waarom kiest u ons kantoor voor uw gemeenschappelijke echtscheiding?

  • Volledig gespecialiseerd in het familierecht
  • Een duidelijk, vast en scherp tarief
  • Tevreden clienten
  • Als advocatenkantoor hebben wij een wettelijke geheimhoudingsplicht. Uw vertrouwelijke gegevens worden daardoor nooit gedeeld met anderen

Heeft u naar aanleiding van deze site nog vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wij staan u graag te woord.

Wilt u meer weten over ons kantoor?
Kijk dan op de website van B& Advocaten.