Over B& Familierechtadvocaten

Scheiden-online is een initiatief van B& Familierechtadvocaten te Utrecht, het grootste gespecialiseerde familierechtkantoor in de regio. Wij hebben een team van familierechtadvocaten en juridisch en secretarieel medewerkers. Ons kantoor biedt al meer dan 18 jaar de mogelijkheid van een gemeenschappelijke echtscheiding via internet. Jaarlijks behandelen wij meer dan 1000 gemeenschappelijke echtscheidingen. Dat onze cliënten zeer tevreden zijn over onze dienstverlening, is iets waar we trots op zijn. Lees hier wat onze cliënten zeggen over Scheiden-online.nl.

We behandelen daarnaast jaarlijks vele andere zaken op het gebied van het familierecht, zoals echtscheidingen op eenzijdig verzoek en procedures ten aanzien van alimentatie, omgang, gezag, boedelafwikkeling en internationaal familierecht.

Onze advocaten zijn volledig gespecialiseerd, worden voortdurend bijgeschoold op het vakgebied en het kantoor beschikt over de meest actuele kennis van het familierecht. Vanwege onze specialisatie is ons kantoor bij uitstek geschikt om jullie gemeenschappelijke echtscheiding voor je af te wikkelen.

Waarom kies je ons kantoor voor jullie gemeenschappelijke echtscheiding?

  • Volledig gespecialiseerd in het familierecht
  • Een duidelijk, vast en scherp tarief
  • Tevreden clienten
  • Als advocatenkantoor hebben wij een wettelijke geheimhoudingsplicht. Je vertrouwelijke gegevens worden daardor nooit gedeeld met derden

Heb je naar aanleiding van deze site nog vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wij helpen je graag.

Wilt u meer weten over ons kantoor?
Kijk dan op de website van B& Advocaten.