Je echtscheiding goed regelen voor de kinderen

kinderen-echtscheiding
Scheiden als er minderjarige kinderen zijn

Je hebt besloten te gaan scheiden, maar er zijn wel minderjarige kinderen. Je wilt samen alles goed regelen, met name voor je kinderen. Scheiden-online (onderdeel van B& Familierechtadvocaten) maakt het mogelijk om samen goede afspraken te maken met betrekking tot de kinderen. Tegen een scherp en vast tarief wordt je echtscheiding door ons afgewikkeld.

Wil je een vrijblijvende aanvraag doen en direct ons convenant en ouderschapsplan ontvangen?

GA NAAR HET AANVRAAGFORMULIER

Wil je meer weten over ons echtscheidingspakket tegen vast tarief? klik hier voor meer informatie.

Ouderschapsplan

Als je op onze website een geheel vrijblijvende aanvraag doet, ontvang je per e-mail een stappenplan en een ouderschapsplan. Het ouderschapsplan is al gedeeltelijk voor je opgesteld op basis van de gegevens van het aanvraagformulier. Dat bespaart je veel tijd en moeite. Samen vul je het ouderschapsplan verder in op basis van jullie gezamenlijke wensen en keuzes. Je ontvangt een uitgebreide toelichting bij het ouderschapsplan, waardoor je het eenvoudig kunt opstellen.

Naast het ouderschapsplan ontvang je ook een convenant. Ook deze is al gedeeltelijk voor jullie ingevuld op basis van de gegevens van het aanvraagformulier.

Bespreking

Nadat je het ouderschapsplan (en convenant) hebt ingevuld, stuur je deze aan ons toe. Vervolgens kan een bespreking worden gepland om samen met jullie het ouderschapsplan en convenant te bespreken. Dat kan via een videomeeting, maar ook bij ons op kantoor.

Tijdens het gesprek nemen wij het ouderschapsplan met jullie door (en het convenant).  Eventuele aanpassingen verwerken wij in overleg met jullie beiden.

Hebben jullie kinderen tussen de 12 en 18 jaar? Dan hebben zij een hoorrecht en ontvangen jullie van ons ook een kindverklaring. Jullie zoon of dochter kan de verklaring invullen en tekenen.

Procedure

Nadat de bespreking heeft plaatsgevonden en alle stukken compleet zijn, wikkelen wij voor jullie de gehele echtscheidingsprocedure af bij de Rechtbank.

De kosten van ons traject bedragen â‚¬ 900,- inclusief BTW en inclusief griffierecht (€ 450,- per persoon). Zo weet je exact waar je aan toe bent, en wordt je niet geconfronteerd met onverwachte aanvullende kosten.