Pluspakket echtscheiding

1. Aanvraagformulier

Je vult vrijblijvend online het aanvraagformulier in. Vervolgens ontvang je van ons een bevestiging, jullie convenant / ouderschapsplan en een duidelijk stappenplan.

2. Convenant invullen

Jullie convenant / ouderschapsplan is al automatisch ingevuld op basis van de gegevens op het aanvraagformulier. Hierdoor bespaar je veel tijd. Je vult samen het convenant en eventueel ouderschapsplan verder in en verzamelt vast de huwelijksakte en eventuele geboorteaktes van je kinderen. Bij vragen kun je altijd onze helpdesk bellen.

3. Bespreking

Een van onze gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten neemt jullie convenant/ouderschapsplan samen met je door. De bespreking kan bij ons op kantoor plaatsvinden of met een videomeeting. Na akkoord teken je beiden het convenant.

4. Rechtbank

Wij dienen het verzoekschrift tot echtscheiding voor jullie in en wikkelen de echtscheidingsprocedure voor je af bij de Rechtbank. Je hoeft niet naar een zitting.

5. Inschrijving gemeente

Je tekent nog eenmaal voor akkoord (dat kun je gewoon thuis doen) en vervolgens verzorgen wij de inschrijving van de echtscheiding bij de gemeente. Na 4 tot 5 weken zijn jullie gescheiden.

Moet je echtscheiding met spoed afgewikkeld worden? Neem dan contact met op voor de mogelijkheden van een spoedtraject.

Je betaalt €395,- all-in per persoon. BTW en griffierecht zijn inbegrepen. Je dient alleen zelf de benodigde afschriften te verzamelen (huwelijksakte en eventueel geboorteakte kinderen). Er zijn geen verborgen kosten. Heb je recht op gefinancierde rechtsbijstand? Dan kun je in veel gevallen nog een korting krijgen op het tarief of is het zelfs geheel gratis. Klik hier voor meer informatie.

Belangrijkste voorwaarde is dat jullie het samen eens zijn over alle onderdelen van de echtscheiding en dat er geen relevante discussiepunten meer bestaan.

Heb je vragen over het Pluspakket? Neem contact met ons op. Bel of mail ons gerust. Of start een chat.

Bekijk het Basispakket >>

Bekijk het Totaalpakket >>